Voit käyttä kalkkuna sijasta myös broileria!
500g | Kalkkunanfileetä suikaleina | |
1 | Valkosipulinkynsi | |
1rkl | Blue Dragon Japanilainen soijakastike | |
1 | Paprika suikaloituna | |
100g | Herkkusieniä lohkottuna | |
1 prk | Bambunversoja viipaloituna | |
1puolikas | Purjosipuli suikaloituna | |
1pussi | Blue Dragon Hapanimelä wok-kastike | |
2annoskerää | Blue Dragon Pesämunanuudeli 300 g |
1. Laita nuudelit valmistumaan pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita erilliseen kulhoon murskattu tai pilkottu valkosipuli, sekä soija.
2. Marinoi kalkkunasuikaleita valkosipulisoijaseoksessa n. 15 minuuttia. Kuumenna öljyä wokki- tai paistinpannulla ja paista vihannekset nopeasti ja siirrä ne sivuun odottamaan.
3. Valuta kalkkuna ja paista kypsäksi. Lisää vihannekset takaisin wokkipannuun ja tyhjennä joukkoon kastikepussit. Kiehauta ja mausta suolalla ja pippurilla. Wokki tarjoillaan Blue Dragon munanuudeleiden kanssa.