SUSHIRIISI | ||
250g | Blue Dragon sushiriisiä | |
2rkl | riisiviinietikkaa | |
1rkl | sokeria | |
1tl | suolaa | |
TAI | ||
0.5dl | Blue Dragon Sushi Su -kastiketta | |
LISÄKSI | ||
0.5kpl | kurkkua viipaloituna | |
0.5kpl | porkkanaa ohuina viipaleina | |
0.25kpl | punasipulia ohuina viipaleina | |
100g | kylmäsavulohta viipaleina | |
1kpl | avokado viipaleina | |
Blue Dragon Nori merilevää leikattuna ohuiksi tikuiksi | ||
WASABI-SOIJAKASTIKE | ||
0.6dl | Extra Virgin oliiviöljyä | |
2tl | limemehua | |
Blue Dragon japanilaista soijakastiketta maun mukaan | ||
1tl | Blue Dragon wasabitahnaa (tai maun mukaan) |
1. Valmista sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaan, mausta Blue Dragon riisiviinietikalla, suolalla ja sokerilla tai valmiilla Blue Dragon Sushi Su:lla. Anna jäähtyä.
2. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset pienessä kulhossa ja sekoita kunnes seos emulgoituu. Laita sivuun odottamaan.
3. Laita sushiriisi, kurkku, porkkana, punasipuli, kylmäsavulohi ja avokado (pirskottele hieman limemehua avokadon päälle, jotta se ei tummene) salaattikulhoon. Sekoita kevyesti ainekset sekaisin. Koristele seesaminsiemenillä ja merilevätikuilla.
4. Pirskottele päälle kastiketta ja tarjoile välittömästi.