600g | Broilerin fileetä | |
400 g | Vihanneksia pieniksi paloiksi pilkottuna, tuoreita tai pakastettuja | |
1 purkki | Blue Dragon Teriyaki ateriakastike | |
4 annoskerää | Blue Dragon Pesämunanuudeli 300 g | |
2 | Valkosipulinkynttä | |
Pala kesäkurpitsaa suikaloituna |
1. Leikkaa broileri n. 1,5 x 1,5 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Kuumenna öljyä kattilassa ja lisää joukkoon broileri ja vihannekset, ja anna ruskistua muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon ateriakastike ja anna kiehua hiljalleen n. 20 min tai kunnes kana tuntuu kypsältä. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna valkosipuli ja suikaloi kesäkurpitsa pieneksi. Kuumenna tilkka öljyä wokki- tai paistinpannussa. Paista valkosipuli ja kesäkurpitsa korkealla lämmöllä, sekoita joukkoon nuudelit ja mausta suolalla. Tarjoile teriyakikana yhdessä nuudeleiden kanssa ja koristele annos tuoreilla yrteillä.