Paras öljy paistamiseen on neutraalin makuinen ja korkean savupisteen omaava öljy (lämpenee todella kuumaksi ennen kuin alkaa savuamaan). Käytä: kasviöljyä, maapähkinäöljyä, laadukasta rypsiöljyä, auringonkukkaöljyä. Huom: Seesamiöljyä ei tulisi käyttää ruoanlaittoon, koska se palaa hyvin helposti. Se on parhaimmillaan lisättynä valmiiseen wokkiin tuoden makua, tai lisättynä mausteeksi salaatteihin tai nuudeliliemiin.
Ravintoarvot | pr 100 ml |
---|---|
Energia | 3745 kj / 895 kcal |
Proteiini | 1,00 g |
Karbohydraatto | 0,00 g |
Josta sokereita | 0,00 g |
Rasvaa | 99,00 g |
Josta tyydyttyneitä | 16,00 g |
Ravintokuitu | |
Natrium | |
Suolaa | 0,1 g |
Sisältää seesamia.
Paahdettu seesamiöljy.